ElliptiGO 11R

Voor de beste prestatie in elliptisch fietsen, kies de ElliptiGO 11R. Met carbon aandrijfarmen en 11 versnellingen, is de 11R de lichtste en de meest veelzijdige lange-pas elliptische fiets in de wereld. Of u nou een zware rit maakt of snelle sprints trekt, de 11R bezorgt de kracht en prestatie die u nodig heeft om te slagen. Maar vergis je niet – de 11R is een comfortabele fiets, maar hij is gebouwd om de beste te racen. Geef alles wat je hebt.


Kleur: Mat Zwart


ElliptiGO 8C

De ElliptiGO 8C is de meest populaire elliptische fiets in de wereld.  Met een lange-pas lengte, een beweging zoals die van hardlopen en zijn 8 versnellingen, is de 8C de elliptische fiets voor iedereen van professionele atleten tot fitness fanatiekelingen en recreatieve wielrenners. Of u nou naar een korte intensieve rit, een lange rit of een gezellige rit door uw buurt zoekt, de 8C zal de ervaring leveren die u zoekt. Voor comfort, prestatie en de prijs biedt de ElliptiGO 8C u de beste kwaliteit voor uw geld.

Kleuren: Zwart, Rood of Groen glans


M-SUB "off road SUB"

De Mountain Stand Up Bike neemt Stand Up fietsers mee naar onbekend terrein: off-road! Deze Cardio-kameleon is geschikt voor elk terrein en met zijn 27,5-inch terreinbanden, soepele 100mm voorvorkvering en krachtige schijfremmen kan hij elke uitdaging aan. Ga nieuwe avonturen tegemoet met deze Fun en Hyper-efficiënte work-out die je mag verwachten van Elliptigo bikes. Welke hindernissen, paden of bergen jouw pad ook kruisen, je overwint ze met de ElliptiGO MSUB.

Kleuren: Mat Zwart, Orange, Aqua

SUB "stand up biking"

Responsief, wendbaar en snel: geniet van een hele nieuwe rijervaring met onze nieuwe Stand Up Bike. Krijg een leuke, full-body workout in minder tijd en verbrand 33% meer calorieën dan op een traditionele fiets. Geniet van de vertrouwde fiets pedaalslag zonder nek-, rug- en zitpijn. Licht en draagbaar, deze fiets is klaar om te gaan waar u ook maar heen wil gaan. De SUB is ideaal voor wat uw doelen ook zijn, of het snel fit worden is of van punt A naar punt B gaan. Daarnaast SUB = FUN !

Kleuren: Blauw en Rood


Try before you buy an ElliptiGO elliptical bike

Wellicht is uw interesse gewekt voor onze geweldige ElliptiGO bikes. U bent bij deze van harte uitgenodigd om een persoonlijke kennismaking met mij en de verschillende modellen van ElliptiGO  te maken. Ik werk op afspraak. De beste manier is om het zelf te proberen.  Ik kom ook graag langs bij u thuis, uw sportvereniging of op uw sport evenement.

Try before you buy: U kunt bij Cremers Sport een ElliptiGO proberen voordat u tot koop over gaat. Dit kan een week of maand. U huurt dan een ElliptiGO, als u besluit om tot koop over te gaan binnen 3 maanden na de huur periode dan wordt uw huur verrekend in de aanschafprijs.