ElliptiGO 11R

Voor de beste prestatie in elliptisch fietsen, kies de ElliptiGO 11R. Met carbon aandrijfarmen en 11 versnellingen, is de 11R de lichtste en de meest veelzijdige lange-pas elliptische fiets in de wereld. Of u nou een zware rit maakt of snelle sprints trekt, de 11R bezorgt de kracht en prestatie die u nodig heeft om te slagen. Maar vergis je niet – de 11R is een comfortabele fiets, maar hij is gebouwd om de beste te racen. Geef alles wat je hebt.


Kleur: Mat Zwart


ElliptiGO 8C

De ElliptiGO 8C is de meest populaire elliptische fiets in de wereld.  Met een lange-pas lengte, een beweging zoals die van hardlopen en zijn 8 versnellingen, is de 8C de elliptische fiets voor iedereen van professionele atleten tot fitness fanatiekelingen en recreatieve wielrenners. Of u nou naar een korte intensieve rit, een lange rit of een gezellige rit door uw buurt zoekt, de 8C zal de ervaring leveren die u zoekt. Voor comfort, prestatie en de prijs biedt de ElliptiGO 8C u de beste kwaliteit voor uw geld.

Kleuren: Zwart, Rood of Groen glans


ElliptiGO ARC8 

Ervaar het plezier en comfort van elliptisch fietsen op de ElliptiGO Arc, onze nieuwste, lichtste en meest betaalbare elliptische fiets. Met acht versnellingen, een strakke aluminium frame en een compacte elliptische pas, biedt de Arc niet alleen een fantastische low-impact training, maar geeft het u ook de mogelijkheid om rustig rond te rijden, snel weg te sprinten en steile heuvels te beklimmen. Breng uw fitness en plezier naar buiten met de ElliptiGO Arc!

Kleuren: Mat Zwart of Helder Groen


ElliptiGO ARC24

De ElliptiGo Arc 24, ons compacte-pas model met de allerbeste prestaties, brengt staand fietsen naar een geheel nieuw niveau. De 24 versnellingen leveren top-prestaties met het grote versnellingenbereik van  deze elliptische fiets. Het geeft u optimale precisie, perfecte weerstandsniveau en cadans voor elke rit en terrein. Naast alle andere standaardfuncties, is de Arc 24 volledig uitgerust met Ergonomische stuurgrepen, teenkooien en een spatbord om uw rijcomfort en prestaties te verbeteren. Als u de ultieme prestaties van een stand-up fiets verlangt, de Arc 24 levert het!

Kleuren: Mat Zwart of Helder Groen


Try before you buy an ElliptiGO elliptical bike

Wellicht is uw interesse gewekt voor onze geweldige ElliptiGO bikes. U bent bij deze van harte uitgenodigd om een persoonlijke kennismaking met mij en de verschillende modellen van ElliptiGO  te maken. Ik werk op afspraak. De beste manier is om het zelf te proberen.  Ik kom ook graag langs bij u thuis, uw sportvereniging of op uw sport evenement.

Try before you buy: U kunt bij Cremers Sport een ElliptiGO proberen voordat u tot koop over gaat. Dit kan een week of maand. U huurt dan een ElliptiGO, als u besluit om tot koop over te gaan binnen 3 maanden na de huur periode dan wordt uw huur verrekend in de aanschafprijs.