Hoe is Cremers Sport ontstaan

Nieuw in Eindhoven

"Op de Lopersmarkt oktober 2015 kwam ik voor het eerst een ElliptiGO tegen,” legt Franz uit. “Omdat ik een jarenlange ervaring heb met tweewielers, zag ik meteen dat ElliptiGO een apparaat is dat tot in de puntjes is doorontwikkeld en gebruik maakt van hoogwaardige onderdelen en componenten. Het was een geweldige ervaring, daarna heb ik contact gezocht met de importeur en concrete plannen gemaakt om voor mezelf te beginnen. Ik doe Cremers Sport sinds juni 2016. De ElliptiGO’s die ik te koop en te huur aanbiedt, zijn gewoon te leuk.”

Uitbreiding van het assortiment met Gumbies en Me-Mover

Cremers Sport is voortdurend opzoek naar uitbreiding van het assortiment, sinds Maart 2018 zijn er Gumbies bijgekomen, een trendy strandslipper gemaakt van de beste materialen. Zo bestaat de zool uit gerycled bandenrubber, 1000 miles kunt u er probleemloos op lopen. De tussenzool is gevuld met een zacht en verende EVA schuimlaag. U stapt in een comfortabel voetbed, de bovenzijde is gemaakt van katoen, dat maakt het ook tussen uw tenen aangenaam om te dragen. "Gumbies, made for living"
De laatste aanwinst in het assortiment van Cremers Sport is de Me-Mover:
De Me-Mover biedt je een intensieve en optimale training voor het gehele lichaam. Een super leuke manier om naast veel plezier tegelijkertijd veel calorieën te verbranden. Met het unieke systeem van de Me-Mover ontwikkel je 6 van de 8 belangrijkste spiergroepen met veel plezier. Sinds mei 2018 is Cremers Sport verkoop en verhuurpunt van de Me-Mover voor de regio Eindhoven.

Puur genieten

Workouts en niet eens spierpijn. Eigenlijk is een beetje conditie het enige dat je nodig hebt om volop te kunnen genieten van onze toestellen. Als je de slag eenmaal te pakken hebt, weet je bijna van geen ophouden meer.” Deze manier van trainen is puur genieten dankzij de uitgekiende combinatie van fietsen en hardlopen. Met gemak wordt een snelheid van 20 tot 25 kilometer per uur gehaald maar wat veel belangrijker is,  uw gewrichten worden niet zwaar belast, wat bij hardlopen wel het geval is. Toch train je de spieren optimaal. Als lopen door bijvoorbeeld een blessure wat moeilijk gaat, is een apparaat van Cremers Sport een geweldig alternatief!


Cremers Sport verhuur en verkoop

Voor een verkoop neemt Cremers Sport ruim de tijd, maak altijd een uitgebreide testrit en bij twijfel kunt u eerst huren met het Try before you buy concept. Bij koop direct na de huurperiode krijgt u uw huur terug als korting op de verkoopprijs. Vooraf reserveren is gewenst. “Onze apparaten zijn geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. Voor iedereen dus, want je bepaalt immers je eigen tempo en ook hoe lang je bezig blijft en welke afstand je gaat afleggen. We hebben wel een minimum leeftijd van 16 jaar ingesteld. Ik kom graag naar u toe zodat u in uw eigen omgeving kunt proberen. Een kennismaking die iedereen heel erg zal bevallen. Daar ben ik van overtuigd.”