ElliptiGO Longstride kies uw 11R, 8C of 3C

De beste combinatie is uw eigen workout in de buitenlucht op een longstride ElliptiGO. Trainen op een ElliptiGO is als hardlopen op wielen, maar dan zonder de schokbelasting op uw gewrichten.

"Running without impact"

ElliptiGO 11R

Voor de beste prestatie in elliptisch fietsen, kies de ElliptiGO 11R. Met carbon aandrijfarmen en 11 versnellingen, is de 11R de lichtste en de meest veelzijdige lange-pas elliptische fiets in de wereld. Of u nou een zware rit maakt of snelle sprints trekt, de 11R bezorgt de kracht en prestatie die u nodig heeft om te slagen. Maar vergis je niet – de 11R is een comfortabele fiets, maar hij is gebouwd om de beste te racen. Geef alles wat je hebt.

Kleur: Mat Zwart

ElliptiGO 8C

De ElliptiGO 8C is de meest populaire elliptische fiets in de wereld. Met een lange-pas lengte, een beweging zoals die van hardlopen en zijn 8 versnellingen, is de 8C de elliptische fiets voor iedereen van professionele atleten tot fitness fanatiekelingen en recreatieve wielrenners. Of u nou naar een korte intensieve rit, een lange rit of een gezellige rit door uw buurt zoekt, de 8C zal de ervaring leveren die u zoekt. Voor comfort, prestatie en de prijs biedt de ElliptiGO 8C u de beste kwaliteit voor uw geld.

Kleuren: Zwart, Rood of Groen glans


ElliptiGO 3C

Met het basismodel 3C kunt U al genieten van een leuke cardio work-out. Zonder lichamelijke ongemakken zoals die bij het fietsen en/of hardlopen kunnen optreden.
De 3C is voorzien van een verstelbare stuurkolom, 3 versnellingen en u beweegt met de gebruikelijke elliptische beweging in een lange pas.
Uitermate geschikt basismodel, wilt u langer, intensiever en sneller kunnen trainen dan is het 8C model een logische keuze, hier heeft u meer versnellingen en kunt u uw houding afwisselen door uw handpositie op de comfortabele ergogrips te verplaatsen. Ik nodig u uit om kennis te komen maken de ElliptiGO elliptische fietsen.

Kleuren: Oranje, Zwart of Groen