Try Out Proefrit Me-Mover aanvragen

Proefles/Proefrit Me-Mover
Waarde: € 25,- nu tijdelijk gratis*

Een Proefles/Proefrit is de ideale manier om kennis te maken met de Me-Mover.
Hier kunt u een Try Out Proefrit aanvragen.

Hoe gaat een Try Out Proefrit bij Cremers Sport

  • Vul het aanvragen Proefrit Me-Mover formulier in op deze pagina.
  • Kies de locatie van uw Try Out Proefrit, dit kan in uw eigen omgeving, dan kom ik met enkele demo's naar u toe. U kunt ook naar mij komen in Eindhoven.
  • Ik laat u kennismaken met de Me-Mover, geef uitleg over de bediening en de remmen van de Me-Mover. Stel de juiste hoogte voor u in en dan oefenen we even met op- en afstappen en balans houden.
  • Daarna gaan we samen een rondje maken op de Me-Mover, om deze ook in de praktijk te ervaren.
  • Een Try Out Proefrit duurt ongeveer 60 minuten inclusief uitleg en kennismaking.

Wat gebeurt er na de Try Out Proefrit?

Veel mensen worden dan "verliefd" op de Me-Mover, het kriebelt in de buik en men wil meer, vaker en langer van dit gevoel genieten. Dat gevoel kunt u vasthouden door de aanschaf van uw eigen Me-Mover bij Cremers Sport.

Als u daarna nog twijfelt, dan kunt u een Me-Mover huren voor een week of een maand. U kunt dan op uw eigen manier nog meer kennismaken met Me Mover. Besluit u om na de huurperiode alsnog tot koop over te gaan, dan wordt uw huurprijs gecompenseerd als TOP korting.
Dit noem ik Try Before You Buy.

* Wat kost een TOP bij Cremers Sport?

Als ik alles bij elkaar optel, dan is een TOP ervaring niet in geld uit te drukken, denk aan de unieke ervaring, de geweldige toekomst die u als Me-Moveraar tegemoet gaat en het enthousiasme dat ik in de TOP steek om u hiervan te overtuigen. Om er toch een prijskaartje aan te kunnen hangen heb ik besloten dat ik er € 25,00 per persoon voor mag vragen. *tijdelijk gratis
Ik werk alleen op afspraak, gebruik daarom het aanvraag formulier op deze pagina.

Note: mijn werkgebied zijn de provincies Brabant, Zeeland en Limburg