Try Out Proefrit ElliptiGO

Try Out Proefrit (TOP) ElliptiGO

Een Try Out Proefrit is de ideale manier om kennis te maken met de ElliptiGO.
Hier kunt u een Try Out Proefrit aanvragen.

Hoe gaat een Try Out Proefrit bij Cremers Sport - ElliptiGO Brabant?

  • Vul het aanvragen Try Out Proefrit formulier in op deze pagina.
  • Kies de locatie van uw Try Out Proefrit, dit kan in uw eigen omgeving, dan kom ik met enkele demo's naar u toe. U kunt ook naar mij komen in Tilburg of Eindhoven.
  • Ik laat u de verschillen zien tussen de verschillende modellen, geef uitleg over de bediening van de versnelling en de remmen. Stel de juiste hoogte voor u in en dan oefenen we even met op- en afstappen.
  • Daarna gaan we samen een rondje maken op de ElliptiGO's, onderweg kunt u dan van model wisselen om de verschillen ook in de praktijk te ervaren.
  • Een Try Out Proefrit duurt ongeveer 60 minuten inclusief uitleg en kennismaking.

Wat gebeurt er na de Try Out Proefrit?

Veel mensen worden dan "verliefd" op de ElliptiGO, het kriebelt in de buik en men wil meer, vaker en langer van dit gevoel genieten. Dat gevoel kunt u vasthouden door de aanschaf van uw eigen ElliptiGO bij Cremers Sport - ElliptiGO Brabant.

Als u nog twijfelt of de "verliefdheid" op ElliptiGO "houden van" zal worden, dan kunt u uw Try Out Proefrit "speed-date" verlengen door een ElliptiGO te gaan huren voor een week of een maand. U kunt dan op uw eigen manier nog meer kennismaken met ElliptiGO. Besluit u om na de huurperiode alsnog tot koop over te gaan, dan wordt uw huurprijs gecompenseerd als TOP korting.
Dit noem ik Try Before You Buy.

* Wat kost een TOP bij Cremers Sport - ElliptiGO Brabant?

Als ik alles bij elkaar optel, dan is een TOP ervaring niet in geld uit te drukken, denk aan de unieke ervaring, de geweldige toekomst die u als ElliptiGO-er tegemoet gaat en het enthousiasme dat ik in de TOP steek om u hiervan te overtuigen. Om er toch een prijskaartje aan te kunnen hangen heb ik besloten dat ik er € 15,00 per persoon voor mag vragen. Ik mag ook een bijdrage vragen per kilometer a' € 0,35 indien u kiest voor een TOP op uw locatie. Maar om van 2019 een TOP ElliptiGO jaar te maken heb ik besloten om dit niet te berekenen tot 1 oktober 2019. *tijdelijk gratis
Ik werk alleen op afspraak, gebruik daarom het aanvraag formulier op deze pagina.

Note: mijn werkgebied is Noord Brabant, Limburg en Zeeland